Som en yderligere udvidelse af vores mobile first-strategi har vi for nylig implementeret Apple Pay som en ny betalingsform på Ticketmaster.dk. Den nemme måde at betale på, hvor du via ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk kan gennemføre dit køb er allerede en succes blandt vores fans.

Vi tilbyder nu yderligere fleksibilitet for vores fans ifht. valg af betalingsform, da Apple Pay er tilføjet som betaling på køb af billetter foretaget via Ticketmaster.dk.

Apple Pay dukker op som alternativ til de øvrige betalingsformer på udtjekningssiden, for alle de fans der ønsker at købe billetter via Ticketmaster.dk og bruger Safari på enten desktop, iPhone eller iPad.

Herefter kan man så vælge at verificere sit køb gennem Face Id eller fingeraftryksgenkendelse uden at skulle åbne en separat app. Herefter trækkes pengene automatisk fra det kort, der er tilføjet i Apple Wallet.

Det er naturligvis straks blevet én af de mest populære betalingsformer blandt de fans, der tjekker ud med en billet fra deres mobile Apple-device, men væksten stopper næppe her, da vi overordnet set for længst ser, at flere end 50 procent af vores billetkøb sker fra mobile enheder.