Er du træt af at bruge ressourcer på at oprette Facebook-begivenheder for dine koncerter og events? Så har vi godt nyt. Som den eneste billetformidler i Danmark har vi et eksklusivt partnerskab med Facebook, og den 17. april lancerer vi i fællesskab Facebook Official Events. En service, som er en del af vores markedsføringshjælp, og som vi ikke takserer for.

Når dine events går live på Ticketmaster.dk, bliver dataen brugt til at generere en Facebook-begivenhed. Hver begivenhed er forbundet til de officielle Facebook-sider for hhv. venue, kunstner samt evt. promoter. Dette hæver dit organiske reach betragteligt, da du på denne måde rammer alle tre parters målgrupper. Samtidig har både du og kunstneren automatisk adgang til at redigere begivenheden.

Facebook Official Events indeholder også automatisk direkte eventlink til dit salg på Ticketmaster. Og linket trackes, så du også får indsigt i trafik og konverteringer.

Sidst, men ikke mindst, er Ticketmaster Official Events optimeret til bedre søgning og engagement på Facebook, så du kan være sikker på, at mange flere eksponeres for dit event, end hvis du havde sat det manuelt op.

Få et hurtigt overblik over Facebook Official Events på én side her.

Har du spørgsmål, så kontakt os på [email protected]