Muligheden for at finde de bedste koncertbilletter er lige blevet meget nemmere takket være vores partnerskab med Snapchat.

Musikfans kan nu finde deres yndlingsshows via ‘Ticketmatcher’ Mini, hvor de vil blive matchet med kommende shows baseret på deres foretrukne musikgenrer. Derfra kan de gennemse events ved at swipe til venstre eller højre, gemme det, de kan lide, og invitere venner til showet ved at sende en chat eller et snap.

Fans kan også åbne Snap Map og finde kommende events i nærliggende byer over hele verden.

“Ticketmaster bygger partnerskaber og produktløsninger, der markedsfører vores partneres live-events til de mest engagerede, sandsynlige billetkøbere,” udtaler Dan Armstrong, EVP for Distributed Commerce hos Ticketmaster.

“Samarbejdet med Snap gør det muligt for os at engagere en ny generation af musikfans på et dybere niveau. At finde et fedt show på dit Snap Map og dele det med dine venner via Ticketmatcher Mini giver os en helt ny måde at hjælpe kunstnere, bands og spillesteder med at få hul igennem til en meget vigtig gruppe af fans. Live-events er i sagens natur sociale, og med dette partnerskab er vi i stand til at inkorporere forbindelser på sociale medier lige fra opdagelsen af eventen til købet af det faktiske show eller live-event”, fortsætter Dan Armstrong.

Hvis du vil vide mere om vores partnerskab med Snapchat, så kontakt os på ticketmaster@marketing.dk.

NB! Husk også selv at tjekke den nye Ticketmatcher Mini ud, så du kan finde din næste live-begivenhed sammen med dine fans!