I juni 2024 giver Metallica to koncerter i Parken, og det bliver med et helt specielt og innovativt billetsetup, som Ticketmaster formidler på verdensplan. På hele M72-verdensturnéen vil bandet spille to aftener i hver by, de besøger – ‘No Repeat Weekend’ – ingen gentagelser, helt forskellige sætlister og supportnavne.

I Parken vil scenen være placeret på midten af plænen, så Metallica er omgivet af alle fans, og man vil endda kunne købe billet til en ståplads i midten af scenen. Ud over standardpladser er der også mulighed for at købe billetter til en sektion særligt reserveret til børn og ledsagere.

Ticketmaster har arbejdet tæt sammen med Live Nation og Metallica om det innovative setup, hvor man indtil 20. januar kun kan købe billet til begge koncerter på én gang. Først herefter sælges der enkeltdagsbilletter.

Eventet er Mobile Only – alle billetkøbere skal fremvise deres unikke billet på mobilen. Print er ikke muligt, PDF’er og screenshots godtages ikke. På den måde øger vi sikkerheden – og forebygger ulovligt videresalg af billetter. Fans har selvfølgelig stadig mulighed for at videresælge billetter via Ticketmaster Resale.

I Ticketmaster er vi stolte over igen at være med til at innovere billetsalgsoplevelse og -strategi.