Ticketmaster App – appen hvor fans finder og køber events og har styr på deres billetter – har nu over 10 millioner brugere, hvilket er et tydeligt tegn på, at de levende oplevelser er tilbage.

Hos Ticketmaster er vi hele tiden på jagt efter nye innovative tiltag, der kan skabe en bedre oplevelse for vores fan. Af samme grund relancerede vi for en rum tid siden vores app for at gøre det lettere for fans at finde og købe billetter til vores mange events.

Relanceringen, der betød en helt ny app bygget fra bunden, var afledt af relanceringen af vores website, der ligeledes handlede om at forbedre oplevelsen for fans. På den måde matcher det effektive og intuitive brugerinterface fra websitet vores app. Fx er vores interaktive salsplaner en integreret del af appen.

Muligheden for at få adgang til sine billetter og vise dem frem ved skanning er også forbedret ift. brugervenlighed og, ikke mindst, sikkerhed.

Appen var således ved relanceringen allerede klar til en fremtid, hvor billetter ikke længere kan printes eller modtages fysisk, men udelukkende vil eksistere digitalt.

Denne fremtid blev til nutid, da vi for nylig gennemførte vores første Mobile Only-billetsalg til Shawn Mendes. Til denne koncert vil billetterne være 100 % digitale uden mulighed for print.

Årsagen til dette er, foruden mere bekvemmelighed for billetholderen, et spørgsmål om sikkerhed, da en mobil billet ikke kan forfalskes eller videresælges.

Hvis du vil vide mere om vores app og vores øvrige digitale løsninger, så skriv til marketing@ticketmaster.dk eller tag fat i din kontaktperson hos Ticketmaster.