Ticket Transfer giver fans mulighed for at sende billetter videre til de venner eller familiemedlemmer, de skal følges med til et arrangement. Det er blot én af åbenlyse fordele, der er ved at gøre billetten 100 procent digital. Det øger også sikkerheden for dit arrangement og udvider dine muligheder for at lave effektiv markedsføring.

Ticket Transfer gør det let og ubesværet for fans at overføre billetter til venner og familie. På den måde behøver man ikke at gå samlet ind på spillestedet eller arenaen, men kan vise sin egen, personlige billet ved indgangen. Det øger sikkerheden på flere måder, idet man både undgår større grupper, men også får et bedre overblik over præcis, hvem der bliver lukket ind. Det er i den nuværende situation, hvor der er risiko for spredning af COVID-19, et potentiale, der er blevet ekstra aktuelt.

Hertil kommer muligheden for at lave langt bedre markedsføring, da ikke blot køberne af billetterne, men alle billetholdere, der har modtaget billetten via Ticket Transfer skal have en profil på Ticketmaster.

Med Ticket Transfer har alle deres egen billet, som skal fremvises på vedkommendes smartphone eller lignende device. Du er derfor ikke længere begrænset til kun at vide, hvem der har købt billetterne, men også hvem der rent faktisk har brugt dem. Det øger naturligvis markant din mulighed for at lave målrettet markedsføring for fremtidige arrangementer.

Ticket Transfer virker i al sin enkelhed ved, at billetkøberen går ind på sin profil, vælger hvilke billetter vedkommende vil overføre samt angiver navn, mailadresse på modtageren sammen med en eventuel kort besked. Herefter vil modtageren få en email med mulighed for at acceptere overførslen. Når denne er accepteret, bliver billetten sikkert overført til den nye profil og markeret med ”øverført” hos den oprindelige billetholder.

Dette er et vigtigt skridt i udviklingen mod øget digitalisering, papirløse billetter, højere grad af sikkerhed og – ikke mindst – muligheden for at sælge endnu flere billetter takket være bedre markedsføring.

Ticket Transfer kan være en oplagt løsning at have på nogle typer arrangementer. Hvis du vil vide mere om, hvorvidt denne løsning passer til dine arrangementer, så kontakt os gerne for en snak.