Vi er Ticketmaster (hej)

Vi er en organisation af dedikerede og erfarne mennesker med hovedsæde i København og Århus, og vi sætteer en ære i at levere den bedste service til vores mange arrangører over hele Danmark.

Uanset om du repræsenterer et stort eller lille spillested, et teater, en sportsklub eller noget helt andet, så er dit billetsalg og dine behov i centrum.

Og uanset om du er helt ny i branchen eller en garvet spiller på banen, så er vi med dig hele vejen.

Vil du tage dit billetsalg til et helt nyt niveau?

Paw Papuga

Head of Sales

Hvis man kan tale om at havne på den rette hylde, så er Ticketmaster med salg af billetter til begivenheder det rette sted for mig. Jeg er FAN af kulturrelle oplevelser med en svaghed for rockmusik. Med ansvar for billetaftaler er jeg arrangørens mand. Jeg taler sproget i branchen og sætter en ære i at være sparringspartner hele vejen igennem billet-processen til event afvikling. 

Tom Pierre

Sales | København

Startede i branchen på scenen som danser. I først 90erne stiftede jeg kendskab med salg og marketing og blev helt bidt af den side af kulturverdenen. Efter 10 års ombygning genåbnede Danmarks eneste privatejede teater, Det Ny Teater, i 1993 med mig som billet- og salgschef. 1998 var året hvor jeg skiftede til et bredere kulturudbud og blev leder af Tivolis Billetcenter i København og således stiftede bekendskab med ARTE og Billetnet.

Siden har mit aktive arbejdsliv været hos Billetnet/Ticketmaster med en lille afstikker på to år til Det Kongelige Teater og åbningen af Operaen i 2004, hvor min primære opgave var formidling af billetter til den første sæson. Selv om mit liv har været meget præget af show og teater, banker mit hjerte også for musik og sport, som også fylder en del i min fritid, hvor jeg løber nogle lange ture i naturen.

Allan Olesen

Sales | København

Jeg har arbejdet med salg på forskellige platforme i mere end 20 år. Min store erfaring fra ”begge sider af skrivebordet” (Salg og Kundeservice), mit veludviklede servicegen samt min store interesse for sport, kultur og mennesker generelt kombineret med min udadvendte personlighed har bragt mig ind i denne spændende verden, som jeg trives rigtig godt med at være en aktiv del af. I fællesskab er vi en succes, og for mig smelter oplevelser og privatlivet naturligt sammen.

Lars Breum Knakkergaard

Sales | Århus

I min stilling som Key Account Manager hos Ticketmaster nyder jeg godt af mine 10 års erfaring fra musikbranchen – men jeg udvider også hele tiden mine kendskaber og har fingeren på pulsen i Jylland og på Fyn. Jeg sætter stor ære i at være velorienteret omkring hvad der rør sig i oplevelsesindustrien i Danmark. Når jeg indleder dialog med arrangørere er det min fineste opgave at lede og spare individuelt med hver enkelt hen imod den absolut bedste eventafvikling. Folk omkring mig siger, at jeg er rolig og en ‘rigtig jyde’ – det tager jeg som et kompliment og husker tilbage til min opvækst med Vesterhavet i ryggen. Idag arbejder og bor jeg i Århus.

Andreas Nord

Sales | København

Jeg har i en årrække arbejdet med både fans og vores arrangører igennem mit arbejde i Ticketmasters servicecenter og afvikling af events ude i marken. Der har jeg fundet ud af, at min store passion ligger i kundekontakten med vores nuværende og fremtidige arrangører.

Jeg nyder at være en del af denne branche, hvor vi løber hurtigt, men samtidig er i stand til at knytte tætte relationer til vores mange arrangører, og hvor jeg kan udnytte min store interesse for sport, men i den grad også generelt kulturelle oplevelser i hele Danmark, store som små.

Jeg er super glad for at kunne fortsætte min uddannelse igennem Ticketmaster og glæder mig til at se hvad rejsen bringer.