Ticketmaster kan med stolthed annoncere et partnerskab med All Things Live på tværs af de fire nordiske lande Finland, Norge, Sverige og Danmark.

Med dette partnerskab bliver Ticketmaster eksklusiv billetpartner for alle All Things Lives Nordics shows, koncerter og festivalaktiviteter.

All Things Live og Ticketmaster har arbejdet tæt sammen i adskillige år i flere nordiske lande. Aftalen bygger videre på dette samarbejde – samtidig med at nye muligheder åbner sig.

Kim Worsøe, All Things Live Nordic, siger: “Live-oplevelsen er ikke længere begrænset til det tidspunkt, hvor vores fans sætter sig ned i sædet, men fra det øjeblik, de køber deres billet. Med den stærke nordiske position som billetformidler og vores fremragende erfaringer med Ticketmaster, er jeg sikker på, at de er den stærkeste samarbejdspartner til at realisere vores ambitioner og hjælpe os med at skabe væskt i virksomheden. Samtidig med, at vi får den bedste service til All Things Live på tværs af alle vores nordiske aktiviteter.”

Jakob Lund, Ticketmaster, tilføjer: “Vi har kendt og samarbejdet med All Things Live i adskillige år, så jeg er både stolt og glad for, at vi nu tager dette fantastiske partnerskab till nye højder. Når livebranchen for alvor vender tilbage, vil vi være klar til at levere den bedste oplevelse til billetkøberne og bringe endnu flere fans til liveoplevelser end nogensinde før. Jeg er meget begejstret over dette første og banebrydende nordiske partnerskab med den fantastiske All Things Live Group.”

Du kan læse mere om All Things Live her.