Vi og alle vores fans ønsker brændende at vende tilbage til vores normale liv og gå til koncerter, sportskampe sammen med vores familie og venner. Men før det kan ske, skal vi have mønstret alle nødvendige våben kampen mod COVID-19.

I dag annoncerede Global Citizen og Europakommisionen i fællesskab kampagnen:Global Goal: Unite for Our Future­– en kampagne, der skal sørge for at coronatests, behandling af virusen samt en fremtidig vaccine skal være tilgængelig for alle, der har brug for den – uanset hvor i verden, de bor. 

Globale virksomheder fra 15 lande har forenet deres kræfter med nogle af de førende navne inden for live-underholdning, blandt andre Adam Lambert, Chloe x Halle, Chris Rock, Coldplay, Dionne Warwick, Femi Kuti, Fher of Maná, Hugh Jackman, Idris & Sabrina Elba, J Balvin, Justin Bieber, Lady Gaga, Lang Lang, Miley Cyrus, Padma Lakshmi, Rachel Brosnahan og Shakira for at indsamle så mange midler som muligt i kampen mod COVID-19.

Ticketmaster Danmark kaster sig ind i denne kamp sammen med vores øvrige markeder, og vi opfordrer derfor jer og alle vores fælles fans til at støtte dette initiative i samarbejde med os og vores partner Global Citizen, en sammenslutning af engagerede mennesker i verden præcis som dig selv. Så kan vi bruge vores forenede styrke og stemme til at skabe forandring. Hjælp os med at handle i dag så vi kan ruste vores sundhedsindsats til i morgen.