Ticketmaster tilbyder derfor at stå for denne service, og vores souvenirplakater har følgende fordele:

Convenience – slut med at bære rundt på plakaten under showet og slut med at stå i kø for at købe den. Ikke flere bukkede plakater, der er blevet våde i regnvejret på vej hjem. Plakaten leveres direkte til vores fans med posten.

Høj kvalitet – En fantastisk flot plakat, der er trykt efter alle kunstens regler på imponerende 310 gr. 100% bomuldspapir. Plakatens kvalitet er ud over det sædvanlige, og den ville gøre sig på en gallerivæg!

Skræddersyet – Plakaterne kan tilpasses efter sted, dato osv., Hvilket gør dem til et mere personligt og attraktivt tilbud til vores fælles fans end den generiske tour-plakat.

Potentialet er stort, da dit salg af plakater på venuen typisk er afhængig af, at fans stopper ved dit merchandiseområde. Hvis du sælger din plakat samen med billetten sikrer du at alle fans bliver opmærksomme på produktet.

Der er heller intet spild forbundet med brug af vores plakater, da plakaterne trykkes og afsendes efter bestilling. Intet spild = mindre omkostninger. Og så slipper du for at holde udsalg på restlageret sidenhen.

Du skal bare levere en illustration, og så klarer vi resten. Med næsten ubegrænset trykkapacitet og bevist erfaring med at håndtere titusindvis af produkter om året, kan du nemt tage den med ro vel vidende, at vi er på sagen.

Hvis du vil vide mere om denne mulighed, så kontakt os på sales@ticketmaster.dk.