Vi er glade for at kunne byde velkommen til Sydsjællands absolutte centrum, når det gælder sport, messer, udstillinger, shows og koncerter. Samarbejdet mellem Ticketmaster og Arena Næstved er et eksklusivt samarbejde, som der er store forventninger til fra begge parters side.

Arena Næstved bliver nu en del af vores rejse mod en digital fremtid, hvor vi bistår med sponsorsite, salgsupport via Ticketmasters utallige marketingplatforme og – ikke mindst – adgang til erfaringen hos vores medarbejdere lokalt og globalt.

Gearskifte i Arena Næstved
Omstilling og forandring har været nøgleordene i Arena Næstved i året 2020. Man arbejder sig igennem kulturlivets heftige bølgegang og har lagt kræfter i ny hjemmeside og ny billetaftale med Ticketmaster for at øge billetsalg og tilkøbsmuligheder, men også i forventning om øget synlighed og resultater på baggrund af data og nye indsigter. ”2020 har bragt os tættere på vores samarbejdspartnere og kunder, både foreninger, erhvervsliv, agenter, kunstnere og publikum, siger direktør i Arena Næstved”, Jakob Brixvold.

En hånd i ryggen
Professionalisme og opbakning fra erhvervspartnere, brugere og publikum er grundlaget for kontinuerlig vækst i Arena Næstved, og forhåbningen er naturligvis, at de nye samarbejder blandt andet med Ticketmaster, vil fyre op under billetsalget og, når tiden er moden, fylde arenaen op med tusindvis af glade koncertgæster eller begejstrede sportsfolk.

Om Arena Næstved
Arena Næstved er Sydsjællands største event- og idrætsfacilitet – et levende hus med kultur, sport, koncerter, stævner og hjemmebane for idræt på højt plan, fordelt over mere end 5.000 kvadratmeter. Som venue har Arena Næstved fem år på bagen, og som områdets største kapacitet, har de fundet deres berettigelse i en by med en lang tradition for store sports- og musikbegivenheder. Mere end 300.000 gange om året går døren op for en sporty type eller en groovy koncertgænger i Sydsjællands største arena.