Tidligere på året blev det hæderkronede teater på Strandvejen en del af Ticketmaster-familien, og vi er glade for at kunne byde velkommen til en af Københavns mest alsidige scener. Bellevue byder på både revy, comedy, klassiske koncerter – foruden selvfølgelig teaterforestillinger for både voksne og børn.

Bellevue Teatret blev tegnet af Arne Jacobsen for mere end 80 år siden. Bygningen er fredet og ét af landets mest fremragende eksempler på funktionalistisk arkitektur. Teatret er placeret på Strandvejen og har utvivlsomt én af landets smukkeste udsigter over Bellevue Strand og Øresund.

Bellevue har status af egnsteater i Gentofte Kommune og har, under normale omstændigheder, plads til 742 gæster. Teatret er kendt for sit brede udbud af underholdning, men bruges også i vidt omfang til konferencer og foredrag.

Tidligere på året kunne vi med stolthed åbne billetsalget til Ken Follets storslåede teaterdrama ”Den Evige Ild” og siden har Ticketmaster solgt billetter til både revy, comedy og koncerter. I øjeblikket er den klassiske teaterforestilling for børn og voksne. ”Folk og Røvere i Kardemomme By” et af de helt store tilløbsstykker. Læs mere her.

Ticketmaster byder derfor Bellevue Teatret hjerteligt velkommen, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde.