I det kommende år skifter vi navn til Ticketmaster Danmark. Vi er begyndt på en spændende rejse, hvor vi ændrer vores navn fra Billetnet til Ticketmaster Danmark.

I begyndelsen af 2016 vil vi overgå fuldstændigt til dette nye navn. Mens vi glæder os og er forventningsfulde, bruger vi resten af dette år på at forberede os i alle detaljer på ændringen af navneattesten.

Siden 2002 har Billetnet været ejet af Ticketmaster International, og vi synes nu, det er blevet rette tid til, at vi får samme navn som vores partnerkontorer rundt om i Europa.

Med det nyt navn får vi en række nye muligheder til alle vores arrangører, der skaber værdi og udnytter nye teknologiske potentialer. Vi er lokale i Danmark med mange års erfaring, men har samtidigt et globalt reach i kraft af vores internationale set-up og kompetencer. Vi ser dette som vores allerstørste styrke som billetleverandør.

Har du spørgsmål omkring navneskiftet, og hvad det betyder for dig og dit samarbejde med os, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.