Fra artikler om nye talenter, seneste billetsalg og sommerens mange festivaler til tips og tricks om Ticket Transfer, Mobile Only og Ticket Resale. Ticketmaster Blog er stedet, hvor fans opdager alt fra nye events og kunstnere, til indhold, der forbereder dem på billetkøb til det næste store show eller inspirerer dem til deres næste liveoplevelse. 

Engager fans
Først og fremmest er B2C-bloggen et godt redskab til at holde fans engageret op til datoen for dit event. Blogindlægget kan handle om den enkelte kunstner, et lille skriv om deres sætliste, eller hvad end, der kunne være interessant for dig at dele om dit kommende event. Indlægget kan også udgives efter announcement, men før onsale, så fans holdes til ilden op til billetsalget. Det er med til at skabe og fastholde hype omkring dit event.

SEO
Blogindlæg med de rette søgeord har også potentiale til at øge kvaliteten af jeres SEO (søgemaskineoptimering) og dermed jeres organiske reach. Sammen finder vi ud af, hvilken vinkel og hvilke ord, der trender ift. et event eller en kunstner, så vi kan formulere et blogindlæg, der rangerer så højt som muligt på søgemaskiner.

Interesseret?
Du er altid velkommen til at kontakte vores marketingafdeling på [email protected], hvis du vil høre nærmere om B2C-bloggen, dine muligheder, eller hvis du har en idé til et blogindlæg.