Hvert event har sin egen landingsside på ticketmaster.dk med alle de nødvendige og grundlæggende informationer, men for nogle begivenheder er det nyttigt at dele mere information. En plusversion af din landingside ser ikke kun godt ud, men gør det også muligt for dig at give dine besøgende endnu mere information. I denne artikel fortæller vi dig mere om Landingpage+ og hvordan den kan være med til at markedsføre din begivenhed endnu bedre.

Hvad er Landingpage+?

Landingspage+ er en side på ticketmaster.dk, der er specielt tilpasset dit event eller din kunstner, og som er designet til at give fans inspirerende og udvidet information. Siden er bygget op i moduler. Hvert modul har sin egen funktion og kan aktiveres eller deaktiveres alt efter arrangementets behov og form.

Her får du en oversigt over modulerne, som du kan aktivere for dit event eller kunstner:

Headerbillede
Dit eget headerbillede er det første, den besøgende ser på din side.

Line-up (f.eks. til festivaler og sportsbegivenheder)
En vigtig overvejelse for potentielle besøgende. Hvem optræder til eventet?

Oplev
Dette modul har til formål at give besøgende oplysninger om (yderligere) muligheder ved eventet. Du kan informere om aktiviteter, mersalg og andre tilbud, der relaterer sig til eventet.

Galleri
Her kan du dele billeder og/eller videoer for at give de besøgende et bedre indtryk af eventet og/eller for at få dem i stemning. Tænk på billeder af kunstneren, tidligere optrædener, et videoklip, osv. Videoer kan kun uploades på siden med YouTube-link.

Om
Skriv en fristende tekst om eventet og kunstner(ne). Så kan fansene varme op til begivenheden.

Beliggenhed
Lad din besøgende vide, hvor begivenheden finder sted, del information om tilgængelighed med offentlig transport, rutevejledning og parkeringsmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål
Her kan du inkludere svar på de oftest stillede spørgsmål om eventet. Tænk på starten af ​​billetsalget, mulige videresalgsmuligheder, spørgsmål om lokation eller andre eventrelaterede spørgsmål.

Nedtælling
For at øge hypen kan du tilføje et nedtællingsur til eventet nederst på siden.

Søgemaskiner elsker Landingpage+

Ud over omfattende indhold og svar på ofte stillede spørgsmål, leverer vi også en tilpasset sidetitel og metabeskrivelse for hver Landingpage+. Dette er især en fordel ift. søgemaskiner, og det har en positiv indflydelse på placeringen i søgeresultaterne.

Er du nysgerrig efter, hvad landingpage+ kan gøre for dit event eller din kunstner? Kontakt endelig vores marketingafdeling: [email protected]