Hos Ticketmaster stræber vi efter at gøre livet lettere for både fans og arrangører. Derfor har vi introduceret “Mobile Tickets”, som sammen med “Ticket Resale” og “Ticket Transfer” gør det nemmere for fans at håndtere deres billetter.

Den 15. december 2022 afvikler vi vores første Mobile Only koncert, når 15.000 fans skal i Royal Arena og se koreanske BLACKPINK. Her kan fans kun komme ind, hvis de kan vise deres billet i Ticketmaster-appen eller fra deres profil på Ticketmaster.dk.

Med Mobile Tickets giver vi fans en gnidningsfri entré, og antallet af ulovligt videresolgte billetter i døren begrænses drastisk = flere glade gæster. Billetter til Mobile Only-events findes ikke i fansenes indbakke, de vil kun eksistere i digital udgave på deres Ticketmaster-konto. Det vil sige, at der ikke er mulighed for at printe billetter eller at vise screenshot eller PDF af billetten.

Mobile Tickets har et animeret Ticketmaster-logo, som med det samme viser medarbejdere, at der er tale om en gyldig billet. Det gør fejlfinding ved scanning hurtigere og nemmere for dig og dine medarbejdere.

Mobile Tickets er sammen med Resale og Ticket Transfer vores stærke tiltag i kampen mod falske billetter og ulovlig videresalg af billetter. På denne måde øger vi sikkerheden for både arrangør og fan. Du kan læse mere om vores tiltag her, samt læse en FAQ, så du kan blive bedre rustet til at hjælpe fans med Mobile Tickets.

Hvis du vil vide mere om mulighederne til lige præcis dit arrangement eller spillested, så tag fat i din Ticketmaster-kontaktperson i Client Support eller skriv en mail til [email protected].