Julen nærmer sig, og med den en lang række gode traditioner. Og vi har netop tilføjet, hvad vi håber, bliver en fast tradition hos os: MusikJulekalenderen, som er et helt nyt produkt, vi hos Ticketmaster er stolte af at støtte op om. MusikJulekalenderen er en specialdesignet, fysisk julekalender, der henvender sig til musikelskeren, som hver dag fra den 1. til 24. december får præsenteret en ny artist fra den danske musikscene.

Bag hver låge i julekalenderen gemmer der sig en QR-kode, som leder en hen til en særligt udviklet artistside, hvor man kan blive klogere på kunstneren, dykke ned i musikken, læse interviews og meget andet.

Hver dag kan man desuden deltage i konkurrencer og vinde forskellige præmier. Alt fra kunstnernes albums og merchandise til koncertbilletter, højtalere og – selvfølgelig – Ticketmaster-gavekort.

Du kan læse mere om julekalenderen her.

Støtter den danske musikbranche

Kalenderen gik i salg primo november og allerede nu har flere hundrede sikret sig kalenderen, som vi mener er årets bedste adventsgave. Køber man kalenderen, som koster 90 kroner, inden 28. november, deltager man automatisk i konkurrencen om en Soundboks.

Og det allerbedste: Alt overskuddet går ubeskåret til kunstnerne og andre støtteprojekter i fremtiden.