Din larm. Vores marketingkanaler.

Vores markedsføring er uden sidestykke i branchen, og du kan få fuldt udbytte af vores enorme data og banebrydende teknologi. At sælge dine billetter er vores mål, så investering i bedre i marketing er vores vigtigste fokus.

Vores data

Få udbytte af vores enorme, internationale database af fans, uden at vi giver køb på deres ret til privatliv og aktivt samtykke.

Annoncer

Vi viser kun vores fans de annoncer, de vil se. Vi tilbyder unik programmatisk markedsføring, der giver dine fans præcis, hvad de vil have.

Få dit arrangement markedsført til det rette publikum på rekordtid. Vi bruger real-time automatisering, kunstig intelligens og sofistikeret personliggørelse for at finde dit perfekte publikum.

Rækkevidde

Datavidenskab på den nemme måde. Vores dataeksperter har viden til at skabe den algoritme, der gør din rækkevidde så stor som mulig.

Indhold er alt

Få en plads øverst i søgeresultatet og bliv dagens samtaleemne på de sociale medier. Vi skaber det indhold, du skal bruge for at imponere dine fans, på alle sprog og i alle lande.

 

Det er din data

Del data med dine ansatte, track din markedsførings effektivitet og få fat i de nødvendige rapporter, når det passerr dig. Vi forstår, at data er vigtig for dig og din forretning.

Sikkerhed

Få ro i sjælen angående dataopbevaring og sikkerhed. Vi tager os af det hele omkring sikring af ret til privatliv, samtykke til markedsføring og sikkerhed.

Verdens mest avancerede værktøjer til markedsføring af live-underholdning finder du hos os.