Tidligere denne uge lancerede vi en stor spørgeskemaundersøgelse i samarbejde med interesseorganisationen for danske spillesteder og festivaler, Dansk Live. Formålet er at lodde stemningen hos de danske fans her i begyndelsen af 2021 – efter et år, der har har været dybt præget af COVID-19.

Interessen for at give sin mening til kende har været stor. Flere end 8.000 fans har allerede været inde og udfylde det omfattende spørgeskema, der har til formål at afklare små og store tendenser og holdninger hos danskerne efter et 2020, der har stået i pandemiens tegn.

Et år hvor mange fans er blevet berøvet muligheden for at få de oplevelser, der tidligere har været en naturlig del af deres tilværelse – for nogle endda afgørende for trivsel og livskvalitet. Hvor afgørende savnet af liveoplevelser er for livskvaliteten er blot ét af de spørgsmål, vi vil forsøge at kaste lys over med denne undersøgelse.

Et andet spørgsmål er, hvordan vi, kulturbranchen og billetformidlerne, har løst opgaven, mens COVID-19 har sat dagsordenen. Er der fortsat tillid til arrangører og billetformidlere? Og hvordan har vores fælles fans taget imod de initiativer, der er opstået i kølvandet på pandemien?

Du kan se undersøgelsen her.

Undersøgelsens resultater vil naturligvis blive delt med alle arrangører i form af en konkluderende rapport, der forventes at ligge klar inden længe.