MEDDELELSE OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER FRA TICKETMASTER ENTERPRISE

Vores forpligtelse over for dig

Ticketmaster Danmark A/S (kendt her som “vi” eller ” Ticketmaster Danmark A/S “) respekterer dit privatliv og forpligter sig til at beskytte dine personlige oplysninger. Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger vil informere dig om, hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig, og hvordan vi bruger dem.

Vi har gjort vores bedste for at gøre vores forklaringer korte og letforståelige. Men hvis du ønsker yderligere oplysninger eller har nogen spørgsmål, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige ved hjælp af oplysningerne i afsnittet “Kontakt” nedenfor.

Hvis vi nogensinde foretager vigtige ændringer af vores praksis med beskyttelse af personlige oplysninger, giver vi dig besked. Om nødvendigt beder vi også om din tilladelse.

Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger

Vores meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger er udarbejdet med dig i tankerne. Hvordan meddelelsen gælder for dig, afhænger af den måde, hvorpå du kommunikerer med os. For eksempel, hvis du er:

  • En besøgende på denne hjemmesiden (uanset hvorfra du besøger den), eller
  • En person eller virksomhed, der er forbundet med eller ansat hos vores leverandører, partnere og andre professionelle tredjeparter, med hvem Ticketmaster Danmark A/S har et potentielt eller eksisterende forretningsforhold.

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger er ikke beregnet for vores kunder, som kommunikerer direkte med os (for eksempel ved at købe merchandise eller en billet).  Hvis du kommunikerer med os direkte, henvises der til vores Meddelelseombeskyttelse af personlige oplysninger til kunder for yderligere oplysninger.

  • Hvilke oplysninger har vi, og hvor får dem fra?

Vi indsamler og opbevarer forskellige typer oplysninger om dig, når du besøger denne hjemmeside, kommer med henvendelser eller køber vores produkter og tjenester. Vi bruger også undersøgelsesmetoder til at få fat i kontaktoplysninger såsom offentligt tilgængelige virksomhedsmailadresser.

Hvordan bruger vi dine oplysninger og hvorfor?

Vi indsamler og bruger dine oplysninger til en række formål såsom at svare på henvendelser, der er indsendt via denne hjemmeside, til at hjælpe med at administrere vores relation med dig og din brug af vores produkter og tjenester, samt til at holde dig opdateret om kommende udviklinger.

  • Hvem deler vi dine data med og hvorfor?
  • Vi deler som regel persondata inden for Live Nation Entertainment-koncernen eller med vores tredjepartstjenesteudbydere (også kendt som databehandlere), der handler på vores vegne.

 

  • Dine valg og rettigheder
  • Lovgivninger giver dig flere rettigheder. Hvad angår dine valg, kan du administrere dine markedsføringspræferencer og dine cookie-præferencer.

 

  • Vi passer på dine oplysninger
  • Vi gør foranstaltninger i et forsøg på at sikre, at dine oplysninger bliver beskyttet, og på at slette dem forsvarligt, når vi ikke længere har brug for dem.

 

  • Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller feedback til denne meddelelse, eller til hvordan vi håndterer dine oplysninger, kan du kontakte os.

 

 

Hvilke oplysninger har vi, og hvor vi får dem fra

Vi indsamler, bruger, gemmer og overfører forskellige slags persondata om dig:

  • Når du indsender dine oplysninger via vores hjemmeside, kontakter os, eller hvis vi får dine oplysninger fra offentligt tilgængelige kilder, behandler vi dine kontaktoplysninger såsom fulde navn, firmaadresse, telefonnummer og e-mailadresse samt vores korrespondance med dig;
  • Når du køber vores produkter eller tjenester, behandler vi de betalingsoplysninger, du giver os, såsom oplysninger, der er nødvendige til behandling af betalinger og forebyggelse af svig, herunder bankkontooplysninger, fakturaer og andre relaterede faktureringsoplysninger.
  • Når du bruger vores hjemmesider eller apps, indsamler vi oplysninger såsom den browser og enhed, du bruger, din IP-adresse, din placering, den hjemmeside, du kom fra, hvad du brugte og ikke brugte vores hjemmeside/app til, eller den hjemmeside, du besøger, når du forlader os. For yderligere oplysninger om, hvordan vi indsamler disse oplysninger, henvises der til vores Politik om cookies;
  • Når du bruger en social media-funktion på vores hjemmeside eller apps, og du laver opslag på sociale medieplatforme, giver den sociale medie-hjemmeside os nogle oplysninger om dig, og

Hvordanbruger vi dine oplysninger oog hvorfor?

Til fuldbyrdelse af vores kontrakt med dig:

  • Vi bruger dine oplysninger, når du indgår en aftale med os, så vi kan opfylde vores kontraktlige forpligtelser og administrere vores forretningsforhold, som kan omfatte:
  • administration af betalinger, gebyrer og afgifter;
  • opkrævning og inddrivelse af penge, som vi har til gode, eller
  • underrette dig om ændringer af vores vilkår eller meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger.
  • For at foretage nødvendig due diligence forud for indgåelsen af en kontrakt såsom udførelse af kredittjek og opfyldelse af vores regelefterlevelse og regulatoriske pligter.

Til vores retmæssige forretningsinteresser:

  • Til at foretage markedsundersøgelser og -analyser, som hjælper med til at forbedre og tilpasse vores produkter og tjenester.
  • Til vores markedsføringsformål, medmindre dit samtykke er påkrævet til sådan markedsføring (se afsnittet nedenfor).
  • Til at forhindre eller påvise ulovlig adfærd, til at beskytte eller håndhæve vores juridiske rettigheder, eller som på anden måde er tilladt ved lov.
  • Til at oprette en profil for at forstå, hvordan vores kunder bruger vores tjenester, så vi kan forbedre vores udbud og informere vores markedsføring.

Hvis du har givet dit samtykke:

  • Til at placere cookies og lignende sporingsteknologier på din enhed. Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle browser-cookies eller til at advare dig, når hjemmesider anbringer eller tager sig adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller afviser cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af denne hjemmeside kan blive utilgængelig eller eventuelt ikke vil fungere korrekt. For yderligere oplysninger om, hvordan vi indsamler disse oplysninger, henvises der til voresPolitik om cookies .
  • Til at kontakte dig med oplysninger, tilbud eller pressemeddelelser angående vores kommende arrangementer, produkter eller tjenester – det kan ske via e-mail, via push- eller webmeddelelser, via sms eller sociale medieplatforme. Du kan ændre dine markedsføringspræferencer når som helst, se afsnittet “Dine valg og rettigheder” nedenfor.

Hvem deler vi dine data med og hvorfor?

Vi deler dine persondata med følgende parter:

  • Inden for Live Nation Entertainment-koncernen, der leverer tjenester til os såsom markedsføring, profilering, rapportering og teknisk support.
  • Vores tredjepartstjenesteudbydere (sommetider kendt som databehandlere) såsom. cloud computing-udbydere, der leverer den it-infrastruktur, hvorpå vores produkter og systemer er bygget.
  • Reklamepartnere for at sende online reklamer til målgrupper, som vi ønsker at nå ud til.
  • Statslige myndigheder eller andre godkendte organer, hvor lovgivningen tillader eller påkræver det.
  • Alle efterfølgere til hele eller en del af vores virksomhed.

Vi kræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden omkring dine persondata og behandler dem i henhold til lovgivningen. Vi tillader ikke vores tredjepartstjenesteudbydere at bruge dine persondata til deres egne formål, og giver dem kun tilladelse til at behandle dine persondata til specificerede formål og i henhold til vores vejledning.

Tredjeparters links

Denne hjemmeside kan indeholde links til tredjeparters hjemmesider, plug-ins og programmer. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan det lade tredjeparter indsamle og dele data om dig. Vi har ikke kontrol over disse tredjeparters hjemmesider og er ikke ansvarlig for deres erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger. Når du forlader vores hjemmeside, opfordrer vi dit til at læse meddelelsen om beskyttelse af pesonlige oplysninger på alle de hjemmesider, du besøger.

Dine  valg og rettigheder

Dine valg

 

Hvis du har givet os dit samtykke, kan du trække det tilbage ved at gøre følgende.

  • For at stoppe med at modtage vores markedsføring kan du følge frameldingsvejledningen i en af de e-mails, vi sender dig, eller kontakte os, og så klarer vi det for dig.
  • For at framelde dig brugen af cookies og sporingsværktøjer henvises der til vores Politik om cookies.

Dine rettigheder

 

Du har også rettigheder i forbindelse med, hvordan dine personlige oplysninger bliver brugt, herunder:

  • Retten til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine data.
  • Retten til at anmode om, at dine oplysninger bliver slettet eller begrænset mod yderligere brug.
  • Retten til at anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig.
  • Retten til at rette, ændre eller opdatere oplysninger, du har givet os (hvis du har en konto hos os, kan du også gøre det ved at logge ind og opdatere dine oplysninger).
  • Retten til at bestride enhver automatisk beslutning, vi tager vedrørende dig. En automatisk beslutning er en beslutning, der tages uden menneskelig indgriben, og som har juridiske følger (f.eks. kredittjek). Vi foretager som regel ikke automatisk beslutningstagning, men hvis vi gør det, gør vi det klart, hvor sådanne beslutninger bliver taget.

 

For at udøve nogen af ovennævnte rettigheder kontakt os. Bemærk, at mens vi nøje vurderer alle anmodninger, som vi modtager, vil vi muligvis ikke altid kunne imødekomme dem. Når det sker, forklarer vi hvorfor. Vi kan være nødt til at anmode om bestemte oplysninger fra dig til at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at tage dig adgang til dine persondata (eller til at udøve nogen af dine andre rettigheder).

 

Vi passer på dine oplysninger

Vi har sikkerhedsforanstaltninger på plads til at beskytte dine oplysninger. De sikkerhedsforanstaltninger, vi anvender, afhænger af typen af indsamlede oplysninger.

 

Vi opbevarer kun dine oplysninger så længe, det er nødvendigt for at give dig de tjenester, du anmoder om, til de formål, der er beskrevet i denne politik, og til alle juridiske formål, hvortil vi er forpligtet til at gemme oplysningerne. Vi vil slette dine oplysninger forsvarligt, når de ikke længere er påkrævet til disse formål, i overensstemmelse med vores virksomhedspolitikker.

 

Som en del af en global koncern er vi afhængige af fælles tjenester, hvoraf nogle befinder sig uden for Europa. Samtidig kan dine oplysninger bliver overført internationalt, når kunstnere af verdensklasser er på turné, for at give dig en problemfri oplevelse.

 

Når der overføres information på den måde, er der strenge regler på plads for at sikre, at dine data stadig er beskyttet til en høj standard. Hvis vi gør det, sørger vi for, at passende sikkerhedsforanstaltninger er på plads, herunder, hvor det er påkrævet, én af de mekanismer, der er anført nedenfor.

  • Standardkontraktbestemmelser, der er godkendt af Europa-Kommissionen
  • EU-US Privacy Shield
  • Bindende virksomhedsregler
  • Bindende virksomhedsregler for databehandlere

For yderligere oplysninger, eller for at få en kopi af den relevante dokumentation, kan du kontakte os.

 

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger eller vores praksis med beskyttelse af personlige oplysninger, står vores dedikerede kontor for beskyttelse af personlige oplysninger, herunder vores databeskyttelsesansvarlige, klar til at hjælpe: privacy@ticketmaster.dk

Der er også Datatilsynet, selvom vi opfordrer dig til at prøve at lade os hjælpe dig først.