I Danmark har vi som bekendt ikke et organiseret sekundært billetmarked, da videresalg af billetter til mere end den pålydende værdi er forbudt. Anderledes er det i nogle af vores øvrige markeder, hvor videresalg af billetter med fortjeneste er fuldt lovligt.

Alligevel har Ticketmaster valgt at nedlægge både GET ME IN! og Seatwave og således forlade det sekundære marked i Europa fuldstændig. Beslutningen er en naturlig konsekvens af Ticketmasters ønske om at sikre, at billetterne havner i hænderne på rigtige fans i stedet for spekulanter, og det har egentlig hele tiden ligget i kortene, at de kontroversielle billetplatforme på et givent tidspunkt skulle erstattes af en ny løsning, der gør det muligt for fans at komme af med billetter, de ikke selv kan bruge.

Som en erstatning for GET ME IN! og Seatwave introducerer Ticketmaster UK derfor en ny platform, hvor fans kan overdrage sine billetter til andre fans – uden mulighed for at skabe profit. Initiativet høster roser fra britiske organisationer, som fx FanFair Alliance, der er en forening, der bekæmper svindel i forskellige former.