Giv dit arrangement ekstra synlighed for potentielle billetkøbere via Ticketmasters partner-netværk. Som Ticketmaster-kunde opnår du ekstra fordele med vores partnernetværk, hvor vi har etableret et tæt samarbejde med flere store internationale aktører som Spotify, Bandsintown og Songkick. Gennem vores partnerskab med Spotify, der er en officiel billetpartner, bliver dine koncerter synlige for tusinder af musikelskere. I praksis betyder det, at når du sælger billetter via Ticketmaster, vil Spotify-brugere kunne se din koncert flere steder på Spotifys platform.

Sådan fungerer det:

• Spotify trækker data fra vores platform, fx billede og tekst. Denne information opdateres fire gange om dagen.
• Spotify viser kommende koncerter for sine brugere via desktop- og mobilappen.
• Når en Spotify-bruger finder en koncert, kan de klikke sig videre til Ticketmaster for at købe billetter.
• Spotify giver anbefalinger til brugere om kommende koncerter baseret på brugernes foretrukne kunstnere. Med geosegmentering og adgang til brugernes lyttehistorik kan Spotify sende relevante anbefalinger – enten via appen eller e-mail.

Hvordan får jeg min koncert synlig på Spotify?

Da vi sætter dit billetsalg op for dig, behøver du ikke foretage dig noget. Koncerten bliver automatisk synlig, når Spotify trækker information fra dine billetsalgssider på vores platform, hvilket sker fire gange om dagen. Rent praktisk foregår det ved, at koncerten har en artistside på Ticketmaster.dk, der har samme navn som artistsiden på Spotify. Koncerten er også tilknyttet den rette genre i billetsystemet. Det kan tage op til 24 timer fra koncerten er offentliggjort på Ticketmaster.dk, til den er synlig på Spotify. Du kan læse mere om dette her.

Sælg flere billetter med Ticketmaster!

Vi ønsker, at Ticketmaster.dk skal være den bedste platform til at sælge billetter for vores arrangører. Med vores partnernetværk, vores unikke data og strategiske marketinginitiativer hjælper vi vores arrangører med at sælge flere billetter og nå rekordmange fans!

Du kan læse mere om vores markedsføringskanaler her.
Har du spørgsmål til vores markedsføring eller ønsker du at vide mere om dine muligheder? Kontakt os her.