I dag sætter bevægelsen #WeMakeEvents (WME) blodrød spotlight på en underholdningsbranche, der er hårdt ramt af COVID-19. Fra store festivaler, verdensturnéer og gigantiske venues til de helt små græsrodsspillesteder og lokalarrangementer – uden undtagelse er de i dyb krise og har brug for al den støtte, de kan få for at overleve.

Kulturinstitutioner, spillesteder og andre velkendte bygningsværker lyses i aften op i rødt over hele landet. Hele eventbranchen styrtbløder – og det har den gjort lige siden Danmark lukkede ned i marts.

Derfor vil der i dag, den 30. september fra 20:00-00:00, lyses rødt flere steder i Danmark for at vise, at eventbranchen lider og er højeste alarmberedskab. Der er fortsat brug for økonomisk hjælp fra alle sider, så vi også i 2021 og i fremtiden, kan få fantastiske kulturelle oplevelser i hele Danmark.

#WeMakeEvents er en international bevægelse, der skaber opmærksomhed omkring livebranchens behov for støtte fra de lokale landes regeringer for at overleve COVID-19-krisen.

#WeMakeEvents går også i brechen for alle de mennesker, der arbejder i livebranchen og derfor er i fare for at miste deres arbejde og livsgrundlag. Som en del af dette initiativ rejser #WeMakeEvents penge til at hjælpe de udsatte personer, deres familier og relevante velgørende formål.

Ticketmaster Danmark støtter op om livebranchen og budskabet #wemakeevents