Planer kan ændre sig. Det kan betyde, at man ikke længere kan deltage i den begivenhed, man har købt billetter til. Nogle fans ville gerne have videresolgt deres billetter, hvis de havde haft muligheden. Det har de nu, direkte via Ticketmaster.

Gennem sommeren har vi testet Ticket Resale på en lang række arrangementer, herunder festivaler – med stor succes. Den 1. december 2022 aktiverer vi Resale på alle events, så fans kan benytte funktionen over hele vores platform (ønsker du Resale aktiveret straks, så kontakt os).

I købsprocessen vil der ved nummerererede events være et Resale-ikon (se eks. nedenfor), som viser, at billetten er sat til salg af en anden fan. Når billetter er videresolgt, bliver de oprindelige annulleret, og nye bliver udstedt til køberen. Alle billetter er officielle Ticketmaster-billetter.Resale i overskrifter:

  • Resale er den eneste 100% sikre måde at videresælge billetter på
  • Sælger kan få både billetpris og oprindeligt billetgebyr refunderet ved videresalg
  • Sælger kan sætte sin billet til salg til den oprindelige købspris eller lavere (reguleret af dansk og europæisk lovgivning)
  • Køber betaler et ekspeditionsgebyr på 12% af sælgers pris
  • Resale tilbydes indtil 8 timer før eventstart

Som arrangør drager du selvfølgelig fordel af ordningen: Du får generelt nedbragt no show-procenten – du er sikret færre tomme sæder til ellers udsolgte arrangementer – og antallet af falske billetter i døren reduceres. Du kan også vælge aldrig at melde dit event udsolgt og dermed mindske fanhenvendelser vedr. ledige billetter.

Som supplement til Resale har vi stadig Ticket Transfer, hvor fans kan overdrage billetter til venner og bekendte. Har man købt flere billetter, men ankommer forskudt, kan billetter overføres, inden arrangementet starter. Ticket Transfer er nemt, sikkert og gratis at bruge, både i Ticketmaster-appen og via Ticketmaster-profilen.

Med disse løsninger hæver vi endnu engang niveauet for vores fanservice, vi bekæmper ulovligt videresalg, og vi nedbringer no show-procenten.

OBS! Har du spørgsmål til Resale, så hold dig ikke tilbage med at tage fat i din Client Support-kontaktperson.