Fredag d. 8. marts er det Kvindernes Internationale Kampdag. En dag dedikeret til at hylde, fejre, støtte, elske og sætte spotlight på kvinder.

Vi markerer dagen på flere måder, men først og fremmest vil vi gerne være med til at øge synligheden af kvinder i livebranchen. Den 8. marts den følgende weekend rydder vi derfor forsiden på Ticketmaster.dk, så den kun tæller kvindelige kunstnere i salg.

På tværs af Ticketmasters markeder arbejder vi hver dag for at fremme ligestilling internt i organisationen, så vi sikrer diversitet, inklusion og repræsentation i organisationen. Derfor har vi det interne initiativ, TM Women, som er katalysator for aktiviteter, der holder dialoger i gang og sørger for, at vi hele tiden er aktive på denne front. Netværket består af ambassadører fra hvert marked, og Danmarks ambassadør Karoline Lindstrøm udtaler følgende om TM Women:

”TM Women giver mulighed for at engagere sig i ligestilling, inklusion og diversitet, men det giver også et netværk af inspiration, lærdom og støtte, både fagligt og personligt. Med TM Women er jeg blevet forbundet med kvinder fra mange forskellige markeder, og det har gjort det meget tydeligt for mig, hvor mange seje, kompetente og inspirerende kvinder, der arbejder for Ticketmaster”.

På selve kontoret markerer vi også dagen, hvor programmet bl.a. byder på kvindefrokost, lyden af kvindelige artister fra højtalerne og t-shirts, der præsenterer alle de seje kvinder, der er en del af Ticketmaster Danmark.

God kampdag!