Vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen for vores arrangører og deres publikummer, og lige så vigtigt er det at være på forkant med fremtidens teknologi. For eksempel bevæger flere af vores arrangører sig i retning af en mere strømlinet indtjekningsmetode, for eksempel ved selvscanning.

Et af flagskibene er Royal Arena. Når du bevæger dig gennem Indgang G og Hovedindgang A, bliver du hér mødt af vores spritnye selvscanningssystem. Det blev implementeret i oktober 2022 og lukker hurtigt og effektivt de op imod 16.000 publikummer ind arenaen.

Scannerne er optimeret til at arbejde sammen med vores Access-system, som gør både scanning og levering af data nemmere og mindre snørklet, og de giver os samtidig bedre muligheder for at live-dele scanningsdata med arena og promoter – også selvom vi ikke er fysisk til stede ved koncerten.

Flere og flere events – og snart også venues – bliver efterhånden Mobile Only og scanningssystemerne skal kunne følge med og scanne tusindvis af mobilbilletter på kort tid. Vores scannere er derfor også lavet til at kunne scanne mobilbilletter hurtigere og nemmere, og systemet fungerer dermed også bedre med NFC og wallet-billetter.

Kontakt vores salgsafdeling, hvis du vil høre mere om mulighederne for selvscanning til dit venue eller event.