Vi fortsætter vores gode samarbejder med sportspartnere i hele landet. Lige nu er vi især stolte over vores samarbejde med Dansk Cykle Union om de kommende UCI-verdensmesterskaber i banecykling 2024 i Ballerup Super Arena og BMX i 2025, som vil finde sted i København.

VM i banecykling er den største UCI-cykelbegivenhed efter VM i landevejscykling, med over 400 deltagere fra 40 forskellige lande, mens VM i BMX vil have 240 deltagere, ligeledes fra 40 lande. Vi glæder os til samarbejdet med DCU, hvor vi skal hjælpe med stor lokal, så vel som international publikumsdeltagelse.

Samtidig fejrer vi forlængelse af samarbejde med Tophåndbold og Santander Final4 for herrer, som vi har solgt billetter for siden 2019.

Santander Final4 for herrerne er årets største håndboldfest, og på den ikoniske håndboldscene i Jyske Bank Boxen i Herning blev der i februar 2023 sat publikumsrekord for Final4, da GOG i en flot finale kunne løfte pokaltrofæet efter sejr over Skjern Håndbold. Derudover kårede Ticketmaster-fans i januar Santander Final4 som “Årets Bedste Sportsevent” til Ticketmaster Awards 2023. Vi glæder os til at drive Final4 mod fremtidige succeser!