Dansk Politi har i maj lanceret en kampagne, som har til mål at bekæmpe billetsvindel. I 2023 modtog politiet 1.825 anmeldelser om svindel med billetter, hvilket er en stigning på 87 procent i forhold til året før.

Den Blå Avis har for nylig indført blokering af videresalg af billetter, men svindlere trives fortsat på Facebook og andre platforme.

Hos Ticketmaster tager vi selvfølgelig aktiv del i kampen mod svindel, både via yderligere digitalisering af billetterne og gennem anti-fraud-systemer. Vi bevæger os i en digital retning og udfaser snart pdf-billetter, så man ikke kan printe og sælge sin billet igen og igen.

Først og fremmest opfordrer vi ved udsolgte events til, at man bruger vores autoriserede Resale-funktion til andenhåndskøb af billetter, så man er sikret ægte billetter med unik stregkode. Og takket være vores Ticket Transfer-løsning, kan man som køber ad en anden kanal altid bede om at få overført billetterne, før man betaler. Når sælger har overført via Ticket Transfer, slettes vedkommendes billetter, og de får ny stregkode hos modtageren.

Kort sagt er Ticketmaster den bedste og mest sikre billetformidlingsløsning, du kan vælge, hvis du vil undgå skuffede fans i døren – og aktivt tage del i kampen mod billetsvindel.